Melodifestivalen 2010

Nu är alla artister klara och presenterade till årets(!) Melodifestival. Sista jokern ut blev Pauline... Jag kan inte låta bli att tro att man hade förhandlingar med någon lite större artist som slutligen avböjde och Pauline fick hoppa in, eftersom man dragit ut så länge på att avslöja den sista jokern. Inget fel på henne dock, jag gillar hennes gamla dänga med Teddybears.

Men visst känns det lite som ett halvdant år, va? De jämna åren har ju varit de bästa sedan det senaste millenieskiftet i alla fall. Dock är det ju (så klart) för tidigt att säga med så många okända artister i årets startfält. Det kanske blir jättebra!

Vad ska vi då tro? Jöback vinner, Pernilla kommer trea efter Darin... Sibel gör bra ifrån sig och Ola och Andreas Johnson tar sig rätt högt. Alcazar gör en dipp men klarar sig ganska bra i finalen både tack vare och på grund av fjolårets medverkan. Py Bäckman kommer sist i sin delfinal och någon skräll här och där står kanske Crucified Barbara och Noll Disciplin för... fast nej, inte de sistnämnda.

Jag hoppas på Anna Bergendahl och Jessica Andersson. Inte nödvändigtvis till vinst (jag har ju inte hört låtarna ännu) men de är väldigt duktiga och förtjänar bra platser (och Jessica en ordentlig comeback).

Mja, det blir nog spännande. Hoppas bara vi hittar något som ligger rätt i tiden att skicka till Eurovision, vi behöver en topplacering snart. Eurovision Song Contest Stockholm 2010 hade ju suttit riktigt fint men 2011 går inte av för hackor heller. Låt oss avvakta Ukraina som (nästintill) alltid skickar rätt bidrag och så härmar vi dem lite. De har härmat oss tidigare så vi kan kalla det revansch.

En månad kvar och det börjar bli dags för uppladdning. Nu kör vi!


Kommentarer
Postat av: Poffen

Jahaja, du tror också på Jöback. Skepp ohoj :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0