London, here I come!

Om Gatwick lyckas hålla öppet trots snön. Håller tummarna hårt och hoppar på flygbussen. Cheers!

December

Nu har det redan hunnit bli december igen och trots att det var ett år sedan känns det som bara ett litet tag sedan jag pyntade min lägenhet fin och ställde upp julgranen. Jag saknar min lägenhet och alla fina julsaker.
.
En fin sak med att vi hunnit in i den här månaden är att man nu kan börja lyssna på julmusik och jag kom just på hur jag längtat i nästan ett år efter att få spela den här damens skiva igen;
Klicka på bilden för att lyssna på Diana Krall - Christmas Songs i Spotify.

3, 2, 1, London!

På fredag åker jag till London så jag försöker skriva på min nästa uppsats för fullt innan dess. Just därför finns det ingen bättre tid för att städa, diska, tvätta, laga mat, ja till och med stryka eller blogga än nu.
.
De är full rulle hela veckan med seminarier, diskussioner och uppgifter att lämna in. Uppgifter som jag glömt och förträngt som inte är medplanerade i veckans schema. Därför känner jag lite press över uppsatsen som jag borde ha ett färdigt utkast av innan jag åker eftersom den ska in i slutet av nästa vecka då jag kommer hem, plus att jag måste börja plugga till en grammatiktenta då.
.
Det är det dock värt för att få komma iväg en sväng till London igen! Riktigt härligt ska det bli att komma till något varmare breddgrader i alla fall och njuta av att "vara ledig".
.
Lägesrapport, lägesrapport.

RSS 2.0