Cheryl Cole - The Flood


November

Det känns trist att alla mina inlägg nu för tiden bara blir lägesrapporter hela tiden. Nåväl, bättre än inget antar jag.
.
Den här tiden om en vecka befinner jag mig i London och har det trevligt och njuter av att vara "riktigt" ledig, trots att jag kommer ha både uppsats och närliggande tenta att greja på med.
.
Det börjar dock ta slut på skoluppgifter nu, snart är det inte mycket alls kvar. Två tentor, en uppsats och en book-review är de stora delarna som fortfarande ska göras. Det är inte så farligt.
.
Klockan är egentligen för mycket för att vara vaken att skriva här. Bäst jag går och lägger mig så jag tar mig upp imorgon istället.

Vinterjacka

Jag tog mig ut i regnet idag för att leta en ny vinterjacka. Vill ha en som jag kan gömma mig i på riktigt kalla vinterdagar för att slippa frysa. Sonderade terrängen lite inne i city men hittade inte mycket av värde direkt.
.
Jag vet inte alls vilken typ av jacka jag är ute efter, det kan vara i stort sett vilken typ som helst, bara jag hittar den rätta. Har något förslag på snygga vinterjackor?

Loud

Vi börjar komma in i en säsong jag älskar; när så många artister släpper nya album att man knappt hinner med sig att lyssna igenom allt nytt och bra som kommer. Det är som en enda lång julafton för öronen!
.
Ett album jag tagit mig ordentlig tid att lyssna igenom är Rihannas nya skiva Loud, som släpps i Sverige nu på onsdag och jag kan inte annat än älska det! Det håller en otroligt hög kvalité, känns helt rätt i tiden och några av låtarna är fantastiska. Det finns bitar av partypop-Rihanna, Rated R-Rihanna, Madonna, Beyoncé och t.o.m. Enya.
.
Hon bevisar en gång för alla sin plats på stjärnhimlen, inte minst i sin egen version av Eminem och hennes megahit Love The Way You Lie som avslutar skivan. Om jag enbart skulle köpa en skiva i vinter, är Loud mitt definitiva val.
.
Förhandslyssna på klipp av låtarna här.
.
Ladda ner Deluxe Edition av skivan här.

Will.i.am & Nicki Minaj feat. Cheryl Cole

will.i.am & Nicky Minaj feat. Cheryl Cole - Check It Out

Nicole Scherzinger - Poison

Nicole Scherzinger gör ett nytt försök till en solokarriär efter det varma mottagandet som gästdomare i X Factor tidigare i år. Hennes försök har alltid varit lyckade enligt mig. Här är nya singeln "Poison".

10.11.12

Jag har alltid tänkt att jag mest bloggat från jobbet, men jag har inte insett att det verkligen skulle gå så här länge mellan inläggen när jag inte längre sitter där.
.
De senaste veckorna har jag pluggat och skrivit och pluggat och skrivit. Nu är en tenta avklarad idag och en uppsats inlämnad igår. I helgen tänker jag bara vara ledig, trots ytterligare uppsatser att skriva. Nu får det faktiskt ta och vara helg.
.
Nästa vecka fyller jag år dessutom. Det har jag inte haft tid att tänka på riktigt så jag vet inte vad som sker eller vart jag befinner mig. Jag tycker att födelsedagar och högtider alltid befinner sig väldigt långt borta tills de plötsligt infinner sig nästkommande dag. Jag hinner inte riktigt förbereda mig. Det är lika bra att jag börjar planera julen samtidigt som födelsedagen redan nu.

RSS 2.0