Spenatsoppa eller pizza till middag?

Sjukt svårt val.

IKEA

Efter min tredje resa till IKEA på en vecka, fick jag äntligen komma hem med klädstång och grejer jag behövde för att kunna packa upp mina väskor med kläder och prylar. Känns skönt att äntligen få göra det ordentligt efter två månaders runtflyttande.

Dock måste jag åka tillbaka ytterligare en gång för att köpa fler galgar. Varför är det något man alltid underskattar behovet av? Galgarna, fick jag dessutom lära mig igår, är en av IKEAs mest inkomstdrivande produkter. Själv har jag nog bidragit med uppåt en tio paket genom åren.

Valbara kurserDet ingår två valbara kurser i höstens termin och jag har skummat igenom kurslistan några gånger och lyckas få ner mina val till dessa tre.

Det står mellan "Psycholinguistics", "Dialects of the British Isles" och "Middle English". Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sålla bort en av dem men jag har i alla fall en månad på mig att tänka.

51 dagar

...har det gått sedan jag senast skrev här, och mer än mycket har jag hunnit med att göra sedan dess. Därav det extra långa avbrottet.

Efter en resa till Düsseldorf, en resa till London och Manchester och nästan en månad i Barcelona och London, har jag hunnit flytta tre gånger och är nu installerad i mitt nya hem i Bergshamra. Där får jag äntligen, efter två månader, packa upp alla mina saker ur väskor och flytta in ordentligt.

Nu hoppas jag hinna njuta av en ordentlig svensk sommar, om vädret tillåter. Om två veckor bär det av upp till Sundsvall igen och till det har jag förberett en lista över saker jag vill göra och en lista över mammas mat som jag vill äta.

När jag fått ordning på alla mina grejer, nu har internet igen och förhoppningsvis lite tid över inom kort, hoppas jag på att hinna ordna upp bilder och hålla lite bättre kontakt med omvärlden igen.

† Amy Winehouse

Amy Winehouse - Back To Black

En fantastisk talang med en fantastisk röst som gett oss några av tidernas bästa låtar.
För att citera Rihanna: Ikoner dör aldrig.

RSS 2.0