Düsseldorf - Stockholm - London - Manchester

Ja, Düsseldorf får bli en senare uppdatering, för nu måste jag bege mig i säng så jag orkar kliva upp och hinna till mitt flyg till London imorgon och vidare till Manchester på onsdag. Om Grímsvötn vill vara så snäll och lugna ner sig så jag kommer iväg över huvud taget.

Auf Wiedersehen på söndag!


Sade - Soldier of Love

Düsseldorf

 

Here I come!


Terminens sista seminarium

Ja, nu är det slut på seminarier och föreläsningar i skolan. Bara två uppsatser och två tentor kvar att ta tag i när jag kommer tillbaka från Düsseldorf. Nu är det dags att börja peppa och ladda på riktigt!

Ikväll är sista avsnittet av Inför-programmet på SVT1 klockan 21.00. Sedan ska jag nog börja kolla upp lite packning. Imorgon blir det de sista förberedelserna och seriös packning! Mindre än 40h kvar nu!

90h kvar

Tiden verkligen rinner iväg den här tiden på året! Den vecka som nyss var flera månader bort har nu redan börjat. På lördag morgon är det dags att bege sig ut till Arlanda och flyga ner till Tysklands armhåla och Düsseldorf.

Förberedelserna på plats har dragit igång ordentligt med repetitioner och promotion. Hans självutnämnde höghet Saade gjorde sitt första rep nu i eftermiddags och det ser redan riktigt snyggt och välarbetat ut för att vara en första repetition.


Hur det ligger till på betting-listorna är lite svårt att säga redan, men de länder det talas absolut mest om är Storbritannien, Ungern, Frankrike och tack och lov återigen Sverige. Hur den internationella fan-omröstningen tar sig när nu allt fler länder redovisar sina röster går att läsa på den här länken:

OGAE Poll 2011

(Noteras bör dock att just denna omröstning ibland inte stämmer det minsta överrens med slutresultatet i tävlingen. 2008 t.ex. vann Sverige med flera tiotal poäng före efterföljaren.)

Det är mycket som ska förberedas och mycket som ska hinnas avklaras när den här tävlingen hamnar mitt i slutspurten på vårterminen, så nu är det bäst att jag återgår till förberedelserna av min presentation om kinesisk engelska. Snäppet tristare än Eurovision.


RSS 2.0