Reverie Sound Revue

Kan tipsa om lite musik medan jag håller på att skriva.

Ett kanadensiskt band med ett krångligt namn men inte så krånglig musik, det är Reverie Sound Revue. En indierockgrupp med väldigt jazzigt och behagligt sound som jag gärna har på i bakgrunden medan jag gör andra saker.

I vårhetsen bland all pop och kommersiell musik som släpps, är det skönt med lite lugn musik som inte tar så mycket plats.


Länk till iTunes
Länk till Spotify


The Hunger Games


Apropå elden som brinner i bakgrunden (som jag inte lyckas få bort), The Hunger Games - har du inte sett filmen ännu, gör det! Har du inte läst böckerna ännu, GÖR DET! Gör det nu. Gå och köp böckerna imorgon. Det finns inte den minsta chans att du kommer ångra dig. Det går inte att förklara och det går inte att förstå om man inte läst böckerna, så gör det. Om jag ska rekommendera dig 1 bok att läsa - läs The Hunger Games!


Eurfori!

Men hörrni... det här var ju den tamaste rapportering/summering av Melodifestivalen på fem år här i bloggen. Det är svårt att uppmana kraft och tid att plita ner många ord här just nu, när jag har nog svårt på dagarna att föda ut en text som förhoppningsvis ska bli min c-uppsats om någon månad.

Men hon vann ju, Loreen. Fantastiskt underbart och oerhört rätt! Jag kan inte minnas när det senast var så otvivelaktigt självklart vem som skulle vinna (låtmässigt sett). Nu blir det med andra ord Eurovision Song Contest Stockholm 2013! Det är på tiden igen nu, och det gäller ju att hålla fanan högt framöver!

We're going up, up, up, up, up, u-up! Ses i Baku!


Loreen - Eurphoria (Live MF 2012 vinnarversionen)

RSS 2.0