Cyprioter vill, cyprioter kan...

...cyprioter törs.

image24Ja, så här i finaltider i Melodifestivalen kan vi som inte ständigt vill höra låtarna upprepas sönder på radio ta oss en titt ut i schlagereuropa. Härom veckan presenterade Cypern sitt bidrag som framförs av den väletablerade artisten Evridiki. Låten heter Comme ci, comme ça och jag måste säga att i år har de verkligen lyckas! Kan det vara top 3 av Cyperns bästa bidrag genom tiderna? ..mycket möjligt.
På den största av Eurovisionens fansiter; Oikotimes, har Evridiki en klar ledning i pollen om vilken av de hittills presenterade bidragen som är läsarnas favorit. Tilläggas ska att flera länder valt representant efter Cypern, några återstår fortfarande, och inte minst att sidan är grekisk och ytterst populär i medelhavstrakternas schlagersammanhang.. men kanske kan den ge en liten hint.

Personligen tror och tycker jag det är för mycket discopop för att den ska hamna i toppen, men en grym låt är det och säkerligen ytterst farlig på dansgolvet!

För er som vill lyssna eller ta en titt på hur det såg ut på presentationen, finns den förevigad här: Comme ci, comme ça

image23

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0