Rec live

I lördags var jag på väldigt trevliga festligheter hos Lotta. För en gångs skull rusade inte tiden iväg med kvällen, utan vi hade trevligt länge in på småtimmarna. Mot slutet ville några i sällskapet gå ut, men jag och Lotta beslutade oss för att istället stanna hemma/åka hem.

När alla vännerna gått ut och vi är ensamma och äter på en kaka innan jag ska gå till bussen hör vi plötsligt hur det börjar låta från någonstans i lägenheten.. tre korta ljud låter tsch tsch tsch med jämna mellanrum, som en maskin som sprutar ut vatten periodiskt. Vi lyckas lokalisera ljudet till den lilla toaletten som är låst. Det måste vara någon kvar tänker vi. Hallå? säger Lotta.. inget svar. Hallåå?.. inget svar och ljudet fortsätter att låta. Plötsligt blir det helt tyst och vi tänker att nu kommer den kanske ut.. då börjar kranen spruta på högsta fart och vi hoppar till och gömmer oss bakom en pelare. Sedan fortsätter vattnet att spruta i stötar och ibland i längre kaskader, men ingen säger något och inget annat låter än vattnet.

Vi gömmer oss och väntar på att den som är där inne ska komma ut, men det händer ingen skillnad. I en halvtimme låter det från toaletten och vi ser framför oss allt från människor och katter till att det är något omänskligt som sker inne på toan. Till sist ringer en telefon där inne och en kille svarar. Hans kompisar ringer och undrar var han är och han har inte ens märkt att det blivit tyst och alla gått. Efter ytterligare tio minuter av vattenspolande kommer han ut och går mot utgången. Sluddrar att han mår riktigt dåligt. Vi (mest Lotta) fasar för hur hennes toalett ser ut, men därinne är allt i sin ordning så när som på vattenstänk överallt och en genomblöt matta. Mattan åker i tvätten, handduken likaså. Sedan återgår allt till det normala.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Oj vad lustigt!! Det där hände Christian i fredags också. Jag och några till började gå och Christian var borta så jag ringde honom. Han var på toaletten och märkte inte att alla hade gått. Vi fick vända och gå tillbaka och sedan också ringa han med nyckeln för han hade låst in honom.

2008-08-25 @ 13:10:38
URL: http://diveby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0