Standing in my rain

Det regnar ute. När jag vaknade smattrade regnet mot fönstret som ryssar som skjuter civila georgier, så jag låg kvar i sängen en timme längre än tänkt. Nu är regnet mer som ett stort blött moln som blåser runt i luften. Jag kommer med andra ord troligen inte att åka ner till stan med mitt skattebrev. I alla fall inte förrän en bil har kommit hem.

Garderoben står och väntar på att bli urrensad som jag lovade igår, men jag tror i ärlighetens namn inte att jag orkar. Det kommer bara att sluta i två stora högar på golvet eller någon annanstans, en med kläder jag kan slänga/ge bort, en med kläder jag inte kommer kunna förmå mig att slänga/ge bort. Sedan kommer högarna ligga där tills jag inte kommer på något bättre att göra av dem än lägga tillbaka allt i garderoben. Vad gör man med kläder man inte längre vill ha? Finns UFF-containrarna kvar? Är det fortfarande barnen i Biafra som vill ha kläderna?

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Mamma hade tagit hit gamla säckar med kläder. Jag la dem i många högar. En med sånt Erikshjälpen ska få, en med sånt som ska upp på vinden, en med sånt jag vill spara nere i den rätta garderoben, en med sånt som kanske kan gå at sälja, en med sånt emilia kanske vill ha, en med sånt som bara ska slängas i soporna på en gång. Oj, vad många. Ett tips.

2008-08-18 @ 12:30:28
URL: http://diveby.blogg.se/
Postat av: Petter

Sätt igång och jobba nu :) Ta fram stora sopsäckar så är saken biff sedan :)

2008-08-18 @ 13:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0