69 dagar kvar till Eurovision i Belgrad

image280
...och rätt låt vann!

Om svenska folket som ska vara så insatta och duktiga, hade kollat upp motståndet i Eurovision och upptäckt att det redan består av 25 stycken ballader, hade de förhoppningsvis insett hur mycket smartare det är att skicka Charlotte istället för Sanna. Nu löste det sig ändå tack vare juryn, som vi nu är kvitt med sedan 2005.

Sanna har en jättevacker låt, men det fungerar inte att skicka en dyster ballad att heja på i Belgrad. Det man vill höra, det man vill se, det man vill dansa till i Serbien är en riktig schlagerlåt att stila med. Charlotte kommer att sticka ut med sin låt, hon kommer att få uppmärksamhet som tidigare vinnare och hon kommer bli en favorit med sin schlagerdisco. Tro mig.

Out of the light, like a star, like a hero.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Folket i Europa skulle röstat som svenskarna med hjärtat! Huvudelen av balladerna som är i årets eurovision sjungs av en artist som inte kan sjunga live.
Men Sanna var överlycklig över folkets röst!
Hon bara nu åker vi till Belgrad och hejar på Charlotte och Sverige. :)

2008-03-16 @ 15:59:29
Postat av: Peter

Jag tycker det har blivit för mycket snack om vad folk tror kommer funka i Eurovision. Det bästa vore ju om man skickar det bidrag man själv tycker är bäst, i stället för att spekulera i att skicka det man tror andra tycker om.
Nu tycker jag ändå Charlotte är en värdig vinnare :)
Hej hej

2008-03-16 @ 22:01:27
Postat av: frida

Hej! Åker du till Belgrad och kikar? Du borde åka, det är ju dumt att bryta traditioner! =)

2008-03-16 @ 23:03:00
URL: http://frohl.blogg.se
Postat av: Danne

Kan enbart hålla med Peter. Vi Svenskar ska väl rösta enligt vad vi musikmässigt tycker är bäst och inte vad vi gissar och kan anta faller resterande länder i smaken. Isåfall vore det ju ingen musiktävling. Personligen anser jag precis som du Johan att Charlotte är bäst och den kommer slå bra i eurovision tror jag.

2008-03-16 @ 23:06:02
Postat av: Johan

Håller själv helt med :) Ville bara peta på alla dessa människor som tycker de har koll.

2008-03-16 @ 23:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0