Spanien 2009

Soraya Arnelas RubialesDen 19 januari avslutas framröstningen av årets spanska bidrag till Moskva senare i vår. Under en månads tid har samtliga låtar legat ute på en hemsida, öppen för alla att rösta enligt en ny modell som Spanien kallar "El retorno!" som de ska försöka återfå lite glans i tävlingen med efter några dåliga år. Efter ca 2.500.000 röster leder favoriten Soraya med dryga 74.000 röster. Lyssna, rösta och döm själva.

Soraya - La Noche Es Para Mi 

Kommentarer
Postat av: Petter

Hmm. Tyckte den var rätt dålig faktiskt..

2009-01-08 @ 07:53:32
Postat av: caroline

jag sitter i helsingborg. en bra bit ifrån dig. (me ett leende på läpparna) säger jag till kunderna.rätt kul när de är uppe i haparanda, eller till och med örebro räcker. haha. och sundsvall.en bra bit ifrån dig med johan. :Phur länge har du jobbat där?

2009-01-08 @ 14:24:40
URL: http://cees.blogg.se/
Postat av: caroline

haha. ja eller hur.

likadant när man får någon från skåne överhuvudtaget.

då blir man lite finurlig med ett större leende på läpparna.

om det är en man som verkar uppskatta ett skämt och har humor.

då är det kul.men nästan lika ofta, om inte mer får man ju höra att, "jag hör inte vad du säger, snacka svenska, bla bla bla, du snackar ju danska"haha. en gång sa jag fkt; jag kan snacka danska om du vill, men detta är svenska.

och det sa jag på danska.har ni ycket klagomål på dialeketen?eh, jag började i somras så jag har inte hunnit med så mycket.

lite jobbigt nu för där är ju så sjukt liiite tidder ute. :/

2009-01-09 @ 07:43:06
URL: http://cees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0