Betongsocialistisk smygkommunism?

Jag hoppas verkligen att de här två socialdemokraterna drar ett stort practical joke med detta förslag. Annars kan jag inte riktigt greppa den otroliga dumhet som måste ligga bakom ett sånt här förslag. Inser de inte dubbelmoralen gentemot RUT? Vi ska alltså inte få hjälp att tvätta i hemmet men drar vi med smutstvätten till tunnelbanan kan vi få den tvättad där?

Och för resten av den svenska befolkningen som inte bor i Stockholm? Vi som inte har tunnelbanor som går var 4:e minut utan får stå ute vid busskuren i 20 min (i bästa fall). När ska vi få tid att älska och skratta, Batljan och Jämtin?

(Klicka på bilden för länk till artikel på dn.se)


Kommentarer
Postat av: Elin

Från 3/1 - 20/6! Men får se om jag tar tillbaka lite där i juni, beror på när skolan slutar och när Christopher kommer att vara ledig. Ska du jobba sen i sommar? :-) After work-pepp nu!

2010-08-17 @ 14:10:30
URL: http://elinstrandlund.blogspot.com
Postat av: Elin

Jag sökte helt, flyttar ner efter jul! Längtar! Hoppas hösten går snabbt nu bara.. Fast snart är det ju september och sedan bara oktober o november och i december flyttar jag typ! Har någon hört av sig angående annonsen?

2010-08-17 @ 14:36:37
URL: http://elinstrandlund.blogspot.com
Postat av: Markus

WOORD!! kan inte sluta skratta åt att Rut & Rot är nej nej, fy skämmes kapitalister, men klart att sthlmarna ska få ha egna butlers i tunnelbanan!! Men bara sthlmarna, resten skiter vi i.

2010-08-19 @ 00:01:14
URL: http://bxb.blogg.se/
Postat av: Anonym

Amen brothaa

2010-08-25 @ 21:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0