Den svenska avundsjukan

De här åtta privatpersonerna som gjort anmälningar om mutbrott, anmäler de även sina släktingar när de kommer med födelsedagspresenter? På vilket sätt skulle en privatperson kunna muta kungafamiljen? Vad skulle denne möjligen tjäna på det?

Om bröllopsresan inte varit en gåva, skulle de här åtta säkert gått man ur huse för att resan betalats med skattepengar. Den avundsjuka svensken har det inte lätt.

(Klicka på bilden för länk till svd.se)

Kommentarer
Postat av: Anonym

När flickstackarn äntligen hittar lyckan i livet efter dyslexi, skvallerskriverier och anorexi ska hon inte få njuta av lyckan mer än nån månad innan nån änmäler bröllopsresan?!? Det är så korkat så det är inte sant, och förmodligen tog hon, som den känsliga människa hon är, detta hårt eftersom man inte sett skymten av henne sedan anmälan. Fy fan för svenska vänsteravundsjukan.

2010-08-21 @ 16:57:42
Postat av: kapoff

Det är väl några vänstermuppar som inte har något bättre för sig. Nu lyckas de säkert minska monarkins popularitet ytterligare. Det värsta är ju att media ger så stort utrymme åt det också. Sätt in en bild på Carl Philip i stället!

2010-08-22 @ 01:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0